Enthusiastic explorer of life. That's me.

 
Mother of three little Rockstars that bring so much joy and, be realistic :), chaos in my life. Mother, runner, and a wife to my best friend.


My life is constantly driven by the passion for creativity which hopefully never stops.
My brain is alway working hard, never lets me sleep peacefully at night.
My shop was a hobby for a long time. This year I decided to make a change and am working hard, to be able to work from home in my little business.

In every item that I make, I give a lot of attention and love.
And will always give my all to meet and to exceed your expectations towards me. May that be in the quality of my products as in quality of my customer services.

All Little Rockstars is an outcome of my biggest love for my three sweet boys and a fact that every little person is just so unique that needs it’s own little signature

Creativity was always a passion for me, but with my children I gave my creativity more meaning. Creating something new and beautiful is a source of power and happiness for me, and it is something that I always want to have in my life.

If I can make someone else happy along the way, I will be the happiest person on earth.
That is why I will always go above and beyond to make something unique and beautiful for your little Rockstars.

Thank you for supporting me with your taking the time to read this. Thank you for browsing through my shop, liking what I do ands especialy with your purchases, constructive feedbacks, and honest reviews.

Love,
Anita

Danijela Drobnič za Svet kapitala, 15.7.2021
Članek v prilogi dela svet kapitala

Unikatna ročna dela so med kupci vedno bolj cenjena in zaželena. Hitro pa se zgodi, da slovenski trg postane premajhen, zato je treba pot nadaljevati drugje. Odlična platforma je Etsy, ki velja za enostavno in mladim ustvarjalcem unikatnih izdelkov prijazno spletno trgovino.

Anita Česnik Mažgon je ustanoviteljica podjetja All Little Rockstars, s katerim se predstavlja na platformi Etsy ter Amazon Handmade in je uspešna podjetnica že vrsto let. V prvi vrsti je mama treh fantov, ki jo vsakodnevno polnijo z ustvarjalno energijo.

Njeni unikatni izdelki nastajajo v prijetnem ambientu v domači kleti…

Anita Česnik Mažgon: »Etsy je dokaj prijazna platforma do ljudi, ki smo predvsem ustvarjalci in ne toliko prodajalci«.

razvojni center ribnica Anita Česnik Mažgon

Spletna prodaja je danes v večjem razmahu kot kdaj koli prej in beležimo rastoči trend. Statistični podatki kažejo, da je že kar 40% vseh uporabnikov interneta kupilo produkt ali storitev preko spleta. V letu 2018 je bilo registriranih kar 1,8 milijarde spletnih kupcev. Glavni razlog, zakaj se ljudje odločamo za spletno nakupovanje pa je še vedno 24-urna dostopnost. Eden izmed zanimivih spletnih prodajnih kanalov je tudi Etsy, platforma preko katere lahko podobno kot preko Amazona, dosežete tako rekoč cel svet, iz domačega kavča.

Anita Česnik Mažgon je lastnica trgovine All Little Rockstars, ki je na Etsy-ju prisotna že od leta 2012. Je tudi ustanoviteljica Facebook skupine “Slovenski Etsy podjetniki” in “Osnove prodaje na Etsy” in na to temo tudi izvaja predavanje ter delavnice širom Slovenije.

Z Anito se je pogovarjal Aleksej Metelko.

Na kavču, Anita Česnik Mažgon
Primorske novice, 12.10.2015
Primorske novice Startup-vikedn

Včeraj so z razglasitvijo zmagovalcev Startup vikenda Nova Gorica sklenili tridnevno intenzivno podjetniško delavnico. Komisijo je najbolj prepričal poslovni model za idejo o viseči zibelki za novorojenčke Feather Nest, ki so ga razvili nosilka ideje Anita Česnik Mažgon in člana ekipe Katarina Kogoj in Matej Zrimšek, so sporočili iz Primorskega tehnološkega parka.

Karin Zorn, oddaja odbra zgodba, 17.12.2015

Anita Česnik Mažgon iz Spodnje Idrije je mamica treh otrok in strastna ustvarjalka različnih lesenih izdelkov, predvsem za otroške sobe. Najprej jih je izdelovala zgolj zase, nato pa so se nad izdelki navdušili še prijatelji in znanci. To je bil povod, da je odprla spletno trgovino »All The Little Rockstars«. Med njenimi izdelki je tudi viseča zibelka, ki je bila med številnimi inovacijami izbrana za predstavitev na letošnjem Slovenskem forumu inovacij. Svojo idejo o viseči zibelki je skupaj s še dvema članoma ekipe razvijala tudi na start-up vikendu v Novi Gorici, kjer so zmagali. Z Anito Česnik Mažgon se je pogovarjala Karin Zorn.

Oddaja dobra zgodba, Anita Česnik Mažgon